Kijkje in jouw brein

Ben je benieuwd hoe jouw brein informatie verwerkt en omgaat met stresssituaties? Neem dan contact op en ik bel je geheel vrijblijvend op om de mogelijkheden voor jou te bespreken.

Bekijk hier de mogelijkheden voor individuele sessies

Neuro- en/of biofeedback

Een traject neurofeedback, een traject biofeedback of een combinatie ervan behoort tot de mogelijkheden. Ook als je alleen een breinanalyse (EEG) en lichamelijk stressprofiel zou willen zonder verder te gaan in een traject is natuurlijk een mogelijkheid. Sowieso start ik het traject altijd met een analyse en kun je daarna aangeven of je verder wilt of niet. 

Als je last hebt van lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, oververmoeidheid, burnout klachten, klachten rondom tinnitus, overprikkeling, sluier/watten in hoofd, druk/chaos in hoofd qua gedachten, emotieregulatieproblemen, angst- en paniekklachten, gejaagd gevoel, slaapproblemen, etc., dan is dit een bewezen methode om deze klachten te verminderen of op te lossen.

Wil je hier meer over weten, vul dan onderstaand contactformulier in en ik neem binnen 1 dag contact met je op of ik stuur je wat extra info.

Wil je er nu al wat meer over weten, dan kun je altijd even de veelgestelde vragen bekijken via deze link.

Gesprekstherapie

Er is een mogelijkheid om 1 op 1 sessies gesprekstherapie te krijgen. Dit is voor jou fijn, wanneer je iemand bent die snel vooruit gaat met persoonlijke begeleiding. 

Binnen gesprekstherapie vergroot ik je kennis over jouw brein en reik ik je de tools aan die je helpen om meer afstand te nemen van angstige gedachtes of piekergedachtes. Je gaat de stappen zetten die nodig zijn om jouw doel te behalen. 

De duur van een traject is afhankelijk van de vraag. Omdat ik werk met het BREINFIJN model zijn de sessies concreet en praktisch ingericht wat een efficiënte methode blijkt. Meestal duurt een gesprekstherapietraject tussen 4 en 10 sessies, verdeeld over maximaal een half jaar. Er zijn mogelijkheden voor vergoeding vanuit de basis-GGZ. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Vul onderstaand contactformulier in en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

Hypnotherapie

Ik ben gecertificeerd hypnotherapeute en in mijn praktijk behandel ik mensen via hypnotherapie voor o.a. slaapproblematiek, traumagerelateerde klachten, angsten, specifieke fobieën, en onrust van het zenuwstelsel. 

Voor hypnotherapie worden over het algemeen slechts 1 tot 3 sessies ingezet en is een kortdurende en effectieve interventie. 

Vul onderstaand contactformulier in en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

13 + 8 =

“Geweldig! Dit had veel eerder op mijn pad moeten komen. Het had me veel energie bespaard.”

Contact

Bureau Breinfijn

Fresiaflat 1

4921 LA Made

(gevestigd binnen

Centrum voor Vitaliteit)

06-24872442

rosalie@breinfijn.nl