+31 6 248 72 442 contact@breinfijn.nl

Ervaringen

Ik heb de neuro- en biofeedback als positief ervaren omdat het mij een beeld heeft gegeven hoe mijn lichaam reageert op spanningen. Spanningen geven ook weer een verhoogde alertheid op de tinnitus waardoor de tinnitus als last wordt ervaren. Afleiding door beeld en/of geluid geven meer rust en daardoor minder last van de tinnitus. Blijven focussen op het beeld en/of geluid vraagt veel energie en concentratie. Door dit regelmatig te oefenen ervaar ik minder last van de tinnitus.

De coaching heeft mij een goed beeld gegeven hoe ik met bepaalde obstakels in het leven om ga. Rosalie bleef doorvragen op mijn gedachten en spiegelde wat de werkelijke feiten zijn. Ik ervaar dat mijn gedrag en gedachten langzaam veranderen zodat ik mijzelf meer kan ontspannen bij tegenslag en dillema’s.
Ik ben mij bewust geworden dat het verminderen van de last van de tinnitus en het omgaan met weerstand een proces is van vertrouwen en geduld.

Start van Breinfijn en einde is een heel groot verschil!
Ik ben me nog bewuster geworden van mijn relatie tussen mijn tinnituslast, gedachten en de reactie van mijn lichaam.
Na een lange weg van hulpverlening, medicatie en therapieën kan ik nu zeggen dat ik op de goede weg ben en weer kan genieten!

Marc

Gestart om beter om te leren gaan met stress en werkdruk, ik ben een een hoogsensitief iemand. Voel me nu beter in mijn vel, mijn stemming is een stuk positiever en kan mijn grenzen beter aangeven als anderen aan me trekken.

Na 1,5 jaar lang van alles te hebben geprobeerd ook neuro- en biofeedback gevolgd. Ik voel me ontspannen, mijn gedachten zijn minder aanwezig, lijkt wel of er een soort van continu alert zijn weg is. En daarbij ook mijn zoemende geluid. Af en toe word ik er nog mee wakker. Maar ik kan er nu mee omgaan, het stoort me niet meer.”

Paniekaanvallen komen niet meer voor. Voel nog weleens mijn ademhaling in mijn keel en weet dan dat de passagiers in mijn bus beginnen te roepen. Dit vergeet ik nooit meer, zo treffend in hoe het in mijn leven gaat.

Het was een moeilijke weg voor mij. Uberhaupt om te starten was al een hele drempel. Heb het Breinfijn programma doorlopen en voelde vertrouwd en veilig. Zelf gestart met de modules en op moeilijke momenten heeft Rosalie me extra handvatten en inzichten gegeven in de sessies. Ik heb nog steeds een weg te gaan, maar de grootste angst en het feit dat ik me daardoor wegcijferde is naar de achtergrond. Nu op naar een mooie toekomst.Joyce

"Pieker een stuk minder dan hiervoor. Ik ben er blij mee. "

Alex

"Ik wilde je laten weten dat ik heel erg blij ben met de aanschaf van de audio. Na 3 kindjes vrij kort op elkaar te hebben gekregen, enorm op mijn tenen gelopen. Ik had geen moment rust voor mezelf afgelopen jaren, en dat was ook wel te merken in mijn lijf. Alles deed zeer, had continu stress en kon zelf gewoon niet uit de cirkel komen van kortaf en geïrriteerd zijn. De hypnose audio heeft daarbij zeker geholpen! "

Een anonieme moeder

"Hypnose durfde ik niet zo goed. Ik kwam al bij Rosalie voor 1 op 1 sessies biofeedback en Rosalie adviseerde om een keer hypnose in te zetten om mijn zenuwstelsel tot rust te brengen. Ik heb veel last van tinnitus (cq. oorsuizen) en weet dat ik moeilijk mijn rustmomenten kan pakken. De hypnose sessie heeft mijn leven veranderd. Ik voelde direct effect, het is alsof er een enorme ballast is weggehaald. "

Marianne

Wil je een afspraak?