+31 6 248 72 442 contact@breinfijn.nl

Aanbod

Grip op lichaam en brein

Individuele begeleiding

Gesprekstherapie

Gesprekstherapie kan vanuit vergoede zorg vanuit de basis GGZ. Klachten zoals depressie, angst, verminderd zelfvertrouwen, hyperventilatie, paniekaanvallen, piekeren en onrust kan behandeld worden. Neem contact op als je hier interesse in hebt. Therapie vanuit basis GGZ kan 80 tot 100% vergoed worden vanuit je zorgverzekering. 

Coaching voor ondernemers

Als ondernemer kun je regelmatig tegen persoonlijke blokkades oplopen. Een lager zelfbeeld, onrust, gejaagdheid, overprikkeling, overspannenheid of burnout, veel piekeren. Het heeft allemaal invloed op het succes van je bedrijf. Wil je hiervan gebruik maken? Deze is fiscaal aftrekbaar en heeft zo voordelen voor ondernemers.  

Neuro- en biofeedback

Neuro- en biofeedback kan uitstekend worden ingezet bij klachten van overprikkeling, angsten of tinnitus. Ook bij hyperventilatie, hoge bloeddruk, onrust en gejaagdheid is wetenschappelijk bewezen dat biofeedback helpt. 

We starten met een analyse, waarin we een EEG en een lichamelijk stressprofiel maken, om zo te kijken hoe jouw lichaam en brein reageert in ruststand, bij stress en hoe het herstelt van stress. Zo kunnen we goed meten waar bij jou de ingang ligt tot verbetering. 

De analyse is ook los verkrijgbaar om meer inzicht te krijgen in hoe jij reageert op stress en herstelt. 

Na een analyse kunnen we bekijken of een traject meerwaarde heeft voor je en maken we een pakket op maat. 

Hypnotherapie

Naast hypnose audio’s (die je zelf thuis kunt gebruiken, zie www.breinfijn.nl) kan er ook individueel hypnotherapie ingezet worden. Bij hypnotherapie gaan we jouw lichaam en brein helemaal tot rust brengen, spanning laten gaan, en kunnen we eventueel specifieke angsten, trauma’s of gebeurtenissen vanuit je onderbewustzijn aanpakken om zo meer positieve suggesties in je onderbewustzijn te laten komen en de negatieve weg te laten vloeien. 

cursus grip op je gedachten

Dit is de cursus waarin je in 7 modules de stappen leert om gepieker van spanningen of zorgen of simpelweg een te druk hoofd te stoppen. De cursus waarin je heel praktisch gericht de tools krijgt om een kickstart te krijgen voor een rustig hoofd.

Een laagdrempelige cursus voor een mini investering met een groots resultaat. Een rustig hoofd is zo’n groot goed. Het gaat natuurlijk niet vanzelf, je moet er zelf aan werken. Maar als je tijd en energie in jezelf durft te investeren, dan is het het waard, dat weet ik zeker. 

Lees meer via deze link.

breinfijn programma

Het Breinfijn Programma is voor mensen met angst- en/of paniekkklachten. Loop je al een tijdje met deze klachten en helpen de tips die je krijgt of hebt opgezocht niet. In dit programma, waar je 6 maanden toegang tot krijgt, krijg je stap voor stap tools in handen om flexibeler te leren denken, flexibeler om te gaan met je angsten en daardoor de angsten te laten verminderen in lading.

In 5 modules, inclusief BONUSSEN, en 3 maanden lang intensieve persoonlijke begeleiding gaan we jouw klachten samen aanpakken. Ik weet dat het werkt, omdat ik deze methode ook succesvol in 1 op 1 sessies gebruik in mijn praktijk.

 

Wil je er meer over lezen, klik dan hier.

 

hypnose audio

Hypnose audio 'Rust in lichaam en brein'

Een overprikkeld zenuwstelsel is vaak moeilijk te herstellen. Je kunt dit van buitenuit aanpakken door bewust invloed uit te oefenen, en je kunt dit van binnenuit beïnvloeden. Lees meer over de hypnose audio voor meer rust in lichaam en brein.

Lees meer via deze link.

Hypnose audio 'Angst'

Welke specifieke angst je ook hebt. Als je last hebt van angstgevoelens of angstgedachtes, heeft je onderbewustzijn in een bepaalde situatie een ‘verkeerde’ interpretatie gegeven aan die situatie. En nu is het elke keer als je op een of andere manier getriggerd wordt, dat je onderbewustzijn gaat protesteren en je dat angstige gevoel weer terug krijgt. Lees meer over wat hypnose voor je kan betekenen.

Lees meer via deze link.

Hypnose audio 'Hypochondrie'

Hypochondrie is een specifieke angst voor bepaalde ziektes, of de dood. Hypochondrie is net zoals alle angsten ergens begonnen vanuit een bepaalde situatie waarbij je onderbewustzijn ‘verkeerde’ interpretaties aan heeft gegeven. Je onderbewustzijn is daar waar al je (positieve en negatieve) herinneringen) liggen. Daar waar je voor wel 93% door aangestuurd wordt. En daar waar je door bepaalde triggers gevoed wordt in je angst. Lees meer over wat hypnose kan betekenen.

Lees meer via deze link.

Wil je graag telefonisch overleg?