create your academy

zonder zorgen
jouw online omgeving voor morgen

Van idee naar uitvoering binnen 4 weken, zodat je volledige leeromgeving en inhoud klaar staat voor gebruik.

Ben jij ondernemer geworden omdat je meer vrijheid wilde ervaren, eigen regie kon houden over je tijd en dus zelf kon bepalen met wie en wanneer je werkte…

Maar merk je dat:

– Je dagen juist langer zijn in plaats van korter

– Je veel tijd en energie steekt in het helpen van klanten, maar je een omzetplafond hebt bereikt

– Je het gevoel hebt dat je beter weer in loondienst kan gaan werken en dan wellicht zelfs wel meer verdient

En wil je graag: 

k

Regie over jouw tijd in de week

Serieus groeien met je bedrijf

Van uurtje factuurtje loskomen

Dan is een online academy voor jou de oplossing

Echter…Zie je door de bomen het bos niet meer?

En begin je daarom maar niet aan jouw online programma, terwijl je weet dat je veel mensen kunt helpen met wat jij te bieden hebt. En wil je opschalen en loskomen van dat uurtje factuurtje, maar is daarvoor een online omgeving echt nodig.

Dan kan ik je helpen.

In 4 weken tijd bouwen we samen jouw ideale online leeromgeving. Ik doe het voor jou (inclusief technische achterkant) en ik doe het samen met jou. We starten met 1 live dag en de 4 daarop volgende weken hebben we wekelijks een Zoom call om de puntjes op de i te zetten. 

Voor wie?

 • Voor ondernemers die meer klanten willen helpen
 • Voor ondernemers die graag een online leeromgeving willen neerzetten, maar niet weten hoe
 • Voor ondernemers die door de bomen het bos niet meer zien, en daarom niet starten
 • Voor ondernemers die de techniek erachter lastig vinden
 • Voor ondernemers die een stok achter de deur willen en de basis in 1 dag willen hebben staan. Zodat hun hoofd leeg wordt en het al binnen 4 weken draaiende is. 

DE INHOUD VAN HET TRAJECT

k

Content klaarzetten

We zorgen dat de inhoud die je in jouw leeromgeving wilt invoegen klaar hebt staan. Ik denk met je mee in welke vorm(en) je de content het beste aan kunt bieden. 

Design

We gaan jouw branding in de online leeromgeving doortrekken en bepalen samen het design wat het beste past bij jou en jouw bedrijf.

Techniek

Ik maak (eventueel samen met jou als je dat wenst) de basis vanuit alles wat nodig is voor de technische achterkant van je leeromgeving. We zorgen dat alle koppelingen werkend zijn aan bijvoorbeeld geautomatiseerd emailsysteem en betaalsysteem. 

Membership

We zorgen dat alles staat ingesteld om ‘dripped content’ te gebruiken in je leeromgeving. We zorgen dat mensen kunnen inloggen en alleen het gedeelte krijgen te zien wat jij bepaalt. We kunnen de modules week voor week open laten gaan. 

Integratie content

Al jouw content wordt geïntegreerd in de vormgeving van jouw online leeromgeving. Ik doe het voor en samen met jou, zodat jij het ook zelf kan aanpassen later. Ook krijg je een handleiding mee naar huis en plannen we nog 4 sessies in via Zoom om de puntjes op de i te zetten.  

Check up

We checken alles dubbel na, of de vormgeving klopt bij jou en jouw bedrijf, de koppelingen goed staan ingesteld, de content klaar staat. Kortom, of je tevreden bent met het resultaat. 

Ik ben Rosalie van Gils. Al meer dan 14 jaar werkend als psycholoog en in 2019 binnen een jaar een winstgevende online business opgezet als psycholoog. 

Het maken van mijn eigen website, eigen online leeromgeving waarbij ik al veel klanten heb mogen helpen, en het dagelijks bezig zijn met alle technische snufjes eromheen, heeft me doen beseffen dat ik dit technische eigenlijk gewoon ontzettend leuk vindt! En ik ben er goed en snel in, hartstikke handig geweest afgelopen jaar en naar mijn mening ook één van de redenen waarom mijn online academy zo snel goed draaide en winstgevend was. 

Heel de achterkant van de website, alle koppelingen met het geautomatiseerde emailsysteem en betalingssysteem heb ik zelf in kunnen richten. Iets heel anders dan mijn werk als psycholoog, maar oh zo leuk!

Afgelopen jaar een aantal ondernemers hierin mogen helpen, dus de stap naar het bouwen van online leeromgevingen voor andere leuke ondernemers is voor mij snel gemaakt. 

De combi tussen persoonlijk 1 op 1 (of in groepjes) contact hebben met mensen, en het technische aspect, maakt voor mij de beslissing makkelijk om mijn tweede bedrijf op te starten en tot een succes te maken.  

WAT KRIJG JE

 • 1 live dag 1 op 1 zodat we van A tot Z de online leeromgeving neerzetten (inhoud en technische gedeelte) en werkend maken
 • 9.30 – 17.00 uur
 • Koffie, thee, lekkers en heerlijke, gezonde lunch
 • Installatie van plugins, wordpress en alles wat nodig is om het draaiend te maken (t.w.v. €85,-)
 • Aanschaf membership gedeelte (t.w.v. €180,-)
 • Installatie betaalsysteem
 • Koppelingen met geautomatiseerd emailsysteem
 • Handleiding, om zelf naderhand nog aanpassingen te kunnen doen
 • 4 weken lang support, wekelijks een sessie via Zoom om het to-do lijstje door te nemen en taken op te pakken, zowel door mij als door jou zelf
 • Ik help je mee totdat alles staat en gebruikt kan worden, ook na de 1 op 1 dag dus
 • We plannen de dag persoonlijk met elkaar in
 • Een groepje is ook mogelijk. Volgende cursusdatum in een groepje van max. 2 tot 3 ondernemers nader te bepalen door datumprikker (investering is dan €750,- i.p.v. €950,-)
 • Waar? Regio Breda, of in eigen regio is altijd mogelijk in overleg. 

wat is handig

 • Als je ideeën of voorbeelden hebt gezien, dan is het fijn om deze al paraat te hebben zodat we snel stappen kunnen maken
 • Neem je laptop mee, inclusief oplader
 • Zorg dat je je foto’s klaar hebt staan op je laptop die je wilt gebruiken in je online leeromgeving (precieze design kunnen we samen doen)
 • Zorg dat je overige bestanden klaar hebt staan, zoals bijvoorbeeld pdf, bepaalde content, lettertype die je wilt gebruiken en je branding kleurcodes (als je dit hebt)
 • Het is handig om al wel een websitedomein te hebben geregistreerd waar je de online omgeving op wilt maken. Als je deze van tevoren aan mij laat weten en me toegang geeft, doe ik het voorwerk al voor je qua installatie voor de workshopdag

Investering

b

Prijs €950,- (excl. BTW)

In 2 termijnen van €475,- (excl. BTW)

Ervaringen

“Super fijne hulp gehad. Rosalie is behendig met de computer, relaxed in de omgang en hulpvaardig. Ik raad het zeker aan om met haar samen te werken, omdat ze op een makkelijke en praktische manier uitlegt wat er nodig is, het voor je instelt en snel overzicht kan brengen in wat er nodig is om de inhoud goed neer te zetten en focus te houden. De keuze voor haar was makkelijk gemaakt omdat ze ook nog 4 weken ondersteunt en het volledig neergezet is, zodat de basis staat om in gebruik te nemen.”

Sarah de Groof

Succescoach Sarah de Groof

“Rosalie is echt een vrouw met focus. Ze werkt efficiënt samen met jou naar jouw ideale online academy toe.
Ze is van de praktische aanpak, zodat jij zelf ook ECHT met jouw academy na het bouwen aan de slag kan.
Ze zet binnen 4 weken alles zo in elkaar dat het staat een draait. Voordeel vind ik zelf dat ze zelf ook een online academy heeft en weet hoe ze het moet aanpakken.”

Simone de Jongh

Readings met liefde

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wanneer start het traject? 

Dat is afhankelijk of je mee wilt doen in een groepje van 2 – 3 ondernemers of liever 1 op 1 werkt.

De live dag in workshopvorm met andere ondernemers kan worden gepland door middel van een datumprikker. Locatie is regio Breda en zal ik persoonlijk aan je doorgeven.

Als je liever 1 op 1 werkt, kan dat natuurlijk ook, en dan plannen we de datum samen in.

 

Wat zijn de kosten van het traject?

In groepsverband: €750,- excl. BTW (€907,50 incl. BTW)

(of in 2 termijnen van €460,- incl. BTW)

1 op 1: €950,- excl. BTW (€1149,50 incl. BTW)

(of in 2 termijnen van €575,- incl. BTW)

 

Ik ben a-technisch, is dit dan ook iets voor mij?

Dan is dit traject juist een mooie mogelijkheid voor jou om ook een online leeromgeving neer te zetten. In de live dag ga ik alle technische snufjes voor je klaar zetten en instellingen goed zetten, zodat alles kan draaien, van betaalsysteem tot registraties, inlogmogelijkheden tot modules laten openen op het juiste moment. 

Als je wilt doen we het samen en kun je kijken hoe de instellingen moeten staan en wat je daarvoor moet doen. 

Na de live dag hebben we nog 4 weken de tijd om alles tot in de puntjes goed te laten verlopen en hebben we wekelijks een Zoom meeting om alles kloppend te krijgen. 

 

Staat het na 4 weken ook echt klaar om in gebruik te nemen en klanten het online programma te laten volgen? 

Jazeker, heel je online leeromgeving staat klaar voor gebruik en jouw klanten kunnen in het online programma starten. Alleen de precieze inhoud/content zul je natuurlijk zelf voor moeten zorgen, zoals video’s, teksten e.d. Ik zet alles voor je in de academy en leer jou ook hoe je alles kunt aanpassen, zodat je ten alle tijden aanpassingen kunt doen. 

Wil jij een online leeromgeving in 4 weken?
laten we even contact hebben!

Ik neem komende week contact met je op, zodat ik je eventuele vragen kan beantwoorden.